Ser iluminator pentru fata, gat si decolteu, cu Vitamina C si Mango, Revers, 10ml

22Lei

Ser iluminator pentru fata, gat si decolteu, cu Vitamina C si Mango, Revers, 10ml

Cod: MYC-RVSERVITC
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Serul iluminator cu vitamina C si extract de mango, de la Revers, pentru îngrijirea zilnică a feței, gâtului și decolteului, conține ingrediente active concentrate, inclusiv vitamina C, niacinamidă și extract de mango. 

Ingrediente / INCI: Aqua (Water), Sodium Ascorbyl Phosphate, Niacinamide, Glycerin, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Benzyl Alcohol, Caesalpinia Spinosa Gum,, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sodium Metabisulfite, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol. Capacitate: 10ml

Instructiuni de utilizare: aplicati zilnic o cantitate mica pe piele dupa curatarea tenului, imediat dupa lotiunea tonica, dar inainte de aplicarea cremei hidratante / reparatoare, cu scopul de a hrani pielea in profunzime cu ingredientele active benefice. Atentie: folosit in exces, serul poate irita pielea sensibila datorita ingredientelor active puternice. Pentru a determina cantitatea optima, regleaza volumul de ser aplicat pe pielea ta facand mai multe teste: incepe cu o cantitate minima si creste usor daca simti ca e necesar si pielea ta se simte confortabil cu asta. Serul se livreaza in sticluta cu cu pipeta, facilitand dozarea, si se aplica pe fata cu ajutorul degetelor, in miscari circulare delicate, de jos in sus. Avertismente: Uz extern. Evitati contactul cu ochii. Nu lasati la indemana copiilor. Depozitati in mediu uscat, ferit de lumina soarelui, la temperaturi intre 18-25 grade C, cu capacul inchis cu grija.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!