Set blocuri magnetice 3D cu 106 elemente multicolore

229Lei

Descriere si specificatii

Varsta: 3-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite
Joaca cu piese magnetice este o varianta excelenta de a petrece timp de calitate in familie.
Jucandu-se cu blocurile, copiii exerseaza gandirea creativa si abilitatile manuale.  Acestea sunt exercitii grozave pentru concentrare, rabdare, abilitati manuale si coordonare.
Blocurile sunt super usoare si foarte rezistente. Puteti crea cladiri uimitoare din ele. Jucandu-se cu blocurile, copilul isi exerseaza imaginatia spatiala.
Blocurile stimuleaza abilitatile manuale si invata relatiile cauza-efect. 
Ele incurajeaza perfect dezvoltarea simturilor: culorile vii stimuleaza perceptia vizuala, atentia si capacitatea de observare;
Setul include si o brosura de idei pentru constructii;
Blocurile magnetice sunt o distracție educațională excelentă - dezvoltă creativitatea copilului, învață răbdarea și concentrarea. Prin conectarea blocurilor magnetice, construim obiecte și obiecte tridimensionale. Blocurile se caracterizează prin ușurința conectării elementelor individuale în orice mod și în diferite unghiuri.
În plus, datorită elementelor precum roți, ferestre și acoperiș, puteți construi absolut orice din ele. Un copil poate crea multe structuri interesante: de la o casă, o mașină până la Turnul Eiffel sau o rachetă
 
Parametrii:
Dimensiunile pachetului: 47.0 x 7 x 29.0 cm
Numar de elemente: 106 buc.
Toate piese sunt fabricate din plastic ABS non-toxic, fara BPA si ftalati, sigilate si nituite pentru un plus de siguranta.
 
Varsta recomandata spre utilizare: +3 ani.
 
Nota !
Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare.
Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor, indepartati toate ambalajele inainte de a oferi jucaria copilului.
Jucaria contine magneti sau componente magnetice.
Magnetii care se lipesc unul de celalalt sau se ataseaza de un obiect metalic in interiorul corpului uman pot provoca accidente grave.
Cereti imediat asistenta medicala in cazul in care magnetii sunt inghititi sau inhalati.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?
Fii primul care pune o intrebare legata de acest produs

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!