Spray colorant pentru par, fixativ, Venita, 1-Day Metallic Color, nr M3, Bleu

18Lei

Spray colorant pentru par, fixativ, Venita, 1-Day Metallic Color, nr M3, Bleu

Cod: MYC-601-10-0083-01EUE
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: +9 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Iti doresti sa iti schimbi culoarea parului foarte des, chiar zilnic, dar fara sa il deteriorezi? Fixativul colorant 1-DAY Color este produsul pe care il cauti. Culoarea nu patrunde in structura firului de par, si rezista pana la prima spalare, cu apa si sampon. Poti realiza suvite intens colorate, efectul OMBRE, sau chiar sa iti colorezi tot parul.

Acopera orice tip si culoare a parului. Pentru a obtine o culoare mai accentuata pe parul inchis la culoare, se recomanda a se folosi cel de culoare alba ca baza, iar dupa uscare poti folosi culoarea dorita. CULOAREA REZISTA PANA LA PRIMA SPALARE, PARUL REVENIND APOI LA CULOAREA INITIALA. Este un produs modern, usor de folosit pentru colorarea rapida a parului.

Poate fi folosit chiar si pentru copii;

NU CONTINE AMONIAC SAU OXIDANTI.

Poate fo folosit pentru a colora orice suprafete, folosind sabloane.

NU CONTINE PIGMENTI PERMANENTI, DECOLORANTI SAU OXIDANTI - PRODUS SIGUR PENTRU PAR INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: AGITATI BINE INAINTE DE UTILIZARE, CAM 2 MINUTE, PULVERIZATI IN REPRIZE SCURTE (FACAND PAUZE PENTRU USCARE), DE LA 25-30 cm DISTANTA. IDEI: Pentru o fixare mai rapida utilizati un uscator de par. Pentru a proteja culoarea, aplicati un fixativ de calitate dupa uscare. Spalati cu apa calda si sampon. Protejati pielea, hainele, bijuteriile, mobila, peretii impotriva colorarii. RECOMANDARI: Cititi si respectati instructiunile de folosire. Folositi manusi de protectie. Evitati contactul cu ochii. In cazul in care produsul ajunge in ochi, clatiti imediat cu apa. PENTRU A OBTINE NUANTE INTENSE PE PARUL INCHIS LA CULOARE, FOLOSITI MAI INTAI BAZA ALBA (spray-ul 1-Day nr.1) Pentru a separa suvitele de colorat de cele care vor ramane nemodificate, puteti folosi folie de aluminiu. In cazul in care pielea dv s-a colorat, puteti folosi o discheta umezita cu un produs demachiant, pentru a indeparta cu usurinta culoarea. Volum: 50ml

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!