Descrierea produsului

Ia setul de MECANICĂ: Roți, axe și planuri înclinate și învață despre cum roțile și axele folosesc forța de frecare pentru a muta cu ușurință obiecte și de ce sunt diferite anvelopele mari de cele mici. Află cum poate fi folosit un plan înclinat pentru a ridica obiecte grele și cum un alt tip de plan înclinat, pana, este folosită în aplicații de zi cu zi. Construiește 14 modele de lucru, ca o platformă de lansare, o ușă cu mâner, un puț, o scară la aeroport, o rampă experimentală și o pană de despicat. Găsești instrucțiuni de construcție ușor de pus în aplicare pentru toate modelele fie online, fie în broșura inclusă. Broșura oferă explicații detaliate despre diferitele principii științifice aplicate și include activități experimentale inovatoare pentru învățarea practică. Este disponibilă și o secțiune de testare pentru a-ți verifica noile cunoștințe dobândite! Efectuează experimente temeinice și descoperă:
– cum să obții avantaj mecanic cu ajutorul roților mari;
– cum mecanismul roții și axului funcționează ca o pârghie;
– relația dintre forță și viteză;
– elementele unui plan înclinat și felul în care acestea influențează forța și distanța;
– forțele care se aplică la o pană.

Seria DESCOPERIŢI STEM™ a fost dezvoltată de cadre didactice calificate și cadre universitare, urmând cele mai recente tendințe pedagogice cu scopul de a combina teoria cu practica. Seria se ocupă de disciplinele de bază din categoria științe, tehnologie, inginerie și matematică (STEM – Science, Technology, Engineering and Mathematics) într-un mod fascinant și agreabil. Fiecare pachet include o broșură completă de activități, care acoperă o arie largă de discipline: mecanică și mașini simple, structuri, legile lui Newton, energia regenerabilă și chiar robotică programabilă! Pachetele combinate pentru mașini simple și setul principal de resurse pentru fizică includ broșuri cu câte 5, respectiv 8 activități.

SISTEMUL DE JOCURI ENGINO® este probabil cel mai avansat joc de construit tridimensional și multifuncțional care există în prezent pe piață! Ceea ce face ca acest produs să fie unic este varietatea de inovații în ceea ce privește funcționalitatea și eficiența. Designul brevetat al pieselor permite îmbinarea cu întrepătrundere a până la 6 laturi simultan! Triangulația se realizează ușor cu conectorii în T și de COT, fără bătăi de cap legate de proeminențe, iar tijele extensibile asigură lungimi exacte la millimetru! Cu sistemul ENGINO, este posibilă crearea oricărui unghi fie folosind conectorul fix de 45 de grade, fie cu piesa de îmbinare rotativă. Fiecare set este special proiectat astfel încât să fie atât creativ, cât și educativ, dând frâu liber imaginației copiilor și făcând învățarea distractivă.

Broșură de 46 pagini, care conține teorie, activități experimentale, un test și instrucțiuni de construcție. Imagini complet colorate, desene și date interesante. Provocări și exerciții de construcție care stimulează gândirea. Spații pentru scris, notarea rezultatelor și formularea concluziilor. 14 modele de lucru de construit.

Recomandat pentru grupa de vârstă 8-16+

Îmbinare cu întrepătrundere, în orice direcție și pentru orice unghi. Dispozitiv de extragere pentru o dezasamblare ușoară. Instrucțiuni 3D interactive ce pot fi descărcate în aparatul tău inteligent. Instrucțiuni de construcție ușor de pus în aplicare. Toate piesele sunt netoxice și făcute astfel încât să dureze.

Greutate: – 711 grame

Latime x Lungime x Inaltime: – 27x37x5.5cm