Termometru digital Easycare Baby cu varf flexibil impermeabil

16Lei

Termometru digital Easycare Baby cu varf flexibil impermeabil

Cod: EASY00081
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite
Termometru digital cu varf flexibil EASYCARE® Baby rezistent la apa : este un dispozitiv de monitorizare a temperaturii sigur si usor de folosit, dotat cu un ecran LCD usor de citit, iar intregul ansamblu nu conține substanțe periculoase cum sunt sticla sau mercurul. Acesta este conceput sa masoare temperatura corpului uman la persoanele de toate varstele. Avand varful flexibil este  ideal pentru utilizarea in cazul bebelusilor si copiilor.
 
Toate termometrele EASYCARE sunt produse folosind cele mai avansate tehnologii si sunt supuse unor verificari stricte in ceeace priveste calitatea, fiind in conformitate cu legislatia in vigoare. Fiind testate clinic, garanteaza o calitate si precizie de top.
 
Utilizare :
 
Termometrul digital cu varf flexibil EASYCARE® Baby rezistent la apa, trebuie sa fie pozitionat corect pentru a asigura o citire exacta a temperaturii. IMPORTANT : Nu consumaţi bauturi fierbinti sau reci, nu efectuaţi exercitii fizice, nu faceti bai sau dusuri si nu fumati cu 15 minute inainte de masurarea temperaturii. Avand varful flexibil si impermeabil, acesta permite 3 metode de masurare a temperaturii :
 
Utilizare rectala (timp masurare aproximativ 9-11 sec): Aceasta metoda este cea mai exacta din punct de vedere medical, deoarece se apropie cel mai mult de temperatura interioara a corpului. Varful termometrului se introduce cu grija in rect, pe o lungime de max. 2cm.
 
Utilizarea axilara (timp masurare aproximativ 23-29 sec): Prin plasarea termometrului la axila se obtine o masurare a temperaturii suprafetei care poate varia cu cca 0.5 – 1.5⁰C fata de citirile temperaturii rectale la adulti.
Utilizare orala (timp masurare aproximativ 15-19 sec): In gura exista diferite zone de caldura. De regula, temperatura bucala este cu 0.3 – 0.8⁰C mai mica decat temperatura rectala. Pentru a se obtine o citire cat mai exacta, plasati varful termometrului la stanga sau la dreapta bazei limbii. Varful termometrului trebuie sa aiba un contact constant cu tesuturile in timpul citiruu si sa se afle sub limba, in una din cele doua zone de caldura posterioare; tineti gura inchisa in timpul citirii si respirati uniform pe nas. Nu mancati si nu beti nimic inainte de masurare.
 
RECOMANDARE : Metoda rectala este cea mai exacta metoda de aflare a temperaturii de baza. Cu cat termometrul este mentinut mai mult (pana la 3 min dupa semnalul sonor) cu atat rezultatul este mai precis.
 
Descriere:
 
Termometrul are vârf flexibil și rezistent la apă;
Avertizare sonoră la finalul masurătorii și alarmă de febră;
Două unitați de masură : °C și°F;
Timp de măsurare : 10 secunde (rectal), 20 secunde (oral) si 30 secunde (axilar);
Un produs destinat intregii familii, dar ideal pentru bebelusi si copii;
Memorează ultima temperatură măsurată;
Oprire automata dupa 10 minute;
Produsul este in conformitate cu directiva 93/42/EEC pentru dispozitivele medicale, are marcajul CE si respecta specificatiile din Standardul European EN 12470-3 Termometre clinice – Partea 3. .
Specificatii tehnice:
 
Interval de masurare a temperaturii : 32.0 – 42.9⁰C / (89.6-109.2)⁰F
Precizia de masurare : ±0.1⁰C/0.2⁰F;
Temperatura de depozitare/transport : -25 ~ 55⁰C, 95% RH (umiditate relativa);
Alimentare : 1 baterie alcalina, inclusa, tipul LR41 1,5V, durata de exploatare minimum 100 ore in functionare continua;
Greutate : cca 13g
Continutul pachetului : 1 Termometru digital cu varf flexibil EASYCARE® Baby rezistent la apa cu baterie inclusa, 1 teaca de depozitare din plastic transparent, instructiuni de utilizare in limba romana.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!