Troler gradinita Gorjuss Fiesta My Gift to You

478Lei

Troler gradinita Gorjuss Fiesta My Gift to You

Cod: 942GJ01
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-6 ani
Pentru: Fetite

Minunatul Troler Gorjuss Fiesta My Gift to You este perfect pentru a fi folosit de micuta ta atunci cand merge la gradinita. Trolerul de la Santoro are un design special cu tematica My Gift To You, descrisa intr-o paleta de culori vibrante de lila, roz bombon si mov. Bogata paleta de culori folosita incanta toate privirile si transmite o stare de bine, iar accesoriul floral atasat pe clapetadin fata infrumuseteaza ghiozdanul si aduce un plus de stil acestui obiect.

Buzunarul interior este extrem de incapator si se inchide cu ajutorul unui snur reglabil. Clapeta din fata, pe care este inscriptionata imaginea simapaticii fetite Gorjuss, are rolul de a proteja continutul gentii datorita prinderii cu ajutorul a doua catarame din plastic reglabile.

Pa partea din fata a gentii se mai afla un buzunar destul de incapator, care se inchide cu ajutorul unui fermoar de tip vintage, sub forma unui banut decorat cu fata fetitei Gorjuss.

Ghiozdanul dispune de doua bretele buretate, reglabile si de un maner pentru a fi transportat si in mana. Spatele gentii este si el buretat. In spate, rucsacul are un buzunar unde se pot pune bretelele atunci cand este folosit ca troler.

In partea de sus a rucsacului se gaseste manererul pentru a putea folosi ghiozdanul ca troler. Manerul este reglabil si poate fi ascuns intr-un buzunar special creat, care se inchide cu ajutorul unui fermoar, atunci cand nu se doreste a fi folosit.

De asemenea, pe partea exterioară a rucsacului există doua buzunare laterale, elastice, pentru a transporta sticlele de bauturi mult mai usor.

Captuseala din interior este in dungi monocrome, extrem de elegante.

Logo-ul Santoro London se regaseste pe fata ghiozdanului, pe o placuta frumos decorata din piele ecologica, dar si in interiorul ghiozdanului.

Trolerul de gradinita Gorjuss Fiesta My Gift to You este alegerea perfecta pentru orice fetita, fiind foarte incapator si, in acelasi timp, usor de transportat. De asemenea, poate fi folosit atat ca troler, dar si ca un rucsac datorita bretelelor moi si reglabile.

Material: 100% poliester, atat interior, cat si exterior.

Dimensiuni: 39 cm x 28 cm x 15 cm

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare: Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!