Troler Lol Surprise Hearts gradinita

150Lei

Troler Lol Surprise Hearts gradinita

Cod: 611947280
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-6 ani
Pentru: Fetite

Trolerul LOL Surprise Hearts pentru gradinita va aduce in viata micilor domnisoare nu doar multa culoare, ci si trei prietene noi. Cele trei fetite LOL Surprise! - D.J., 80's B.B. si V.R.Q.T. aduc cu ele mult sclipici si bucurie.

Cu un singur compartiment, din poliester rezistent si cu partea frontala imprimata plastifiata, rucsacul pentru gradinita se inchide cu fermoar roz, decorat cu un accesoriu cu sclipici. Cusaturile sunt ascunse cu o banda plastifiata cu glitter turcoaz. Cu bretele reglabile usor buretate, ghiozdanul poate fi purtat si in mana, de bareta special atasata. Rucsacul poate fi detasat si reatasat usor de troler, cu ajutorul baretelor cu arici. 
Pentru a fi usor de identificat si (re)gasit, ghiozdanul are o eticheta pe care pot trece numele copilului, adresa si numarul de telefon. 

Rezistent la apa, rucsacul se curata usor cu ajutorul unei carpe umede, nefiind necesara spalarea sa. Inimile multicolore cu care este imprimat ghiozdanul adauga un plus de jovialitate 

Trolerul este usor, cu roti si tije din plastic. Impreuna cu ghiozdanul nu cantareste mai mult de 500g.

Dimensiuni: 22cm X 27cm X 10cm/ 22cm X 54cm X 16cm cu manerul trolerului intins la maxim.

Material: poliester

Greutate: 210g rucsac (480g cu troler)

Varsta recomandata: 3+

Culoare predominanta: Turcoaz

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!