Troler pliabil copii mov

Cod: 641087750
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-9+ ani
Pentru: Fetite

rolerul pliabil mov este un accesoriu pe care este bine sa il ai in casa. Este foarte practic, te va ajuta atunci cand pleci intr-o excursie sau il poate folosi copilul tau la gradinita sau la scoala. 

Numarul de carti si materiale educationale pe care copiii le cara la scoala creste de la an la an. Acesta este motivul pentru care ghiozdanul cu troler este o optiune preferata pentru multi copii si pentru parinti. Astfel greutatea ghiozdanului nu se va mai lasa pe coloana vertebrala a copilului, ci va fi sustinuta de roti.

Trolerul pliabil mov ocupa putin spatiu atunci cand este depozitat acasa sau in deplasare. Acesta se manevreaza prin simpla tragere a manerului rabatabil si prin pozitionarea ghiozdanului pe suport.

Trolerul este fabricat din plastic de culoare mov, iar tija este fabricata din metal.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Dimensiuni (L x l x h cm) 30x23x85

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri (1 intrebare)
Ai nelamuriri legate de produs?
Sanduleanu Florentina la 24 Septembrie 2018
Ma intereseaza care e inaltimea partii mov si care este sistemul de prindere de ghiozdan. Multumesc
Inaltimea partii mov este de 20 cm , iar pentru sistemul de prindere ghiozdanul trebuie sa fie prevazut cu cateva curele in partea de jos sau pe lateral.
Adaugat de Support Nichiduta - 25 Septembrie 2018
Consideri acest raspuns util?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!