Trusa pictura mixta 108 piese+sevalet

741Lei

Trusa pictura mixta 108 piese+sevalet

Cod: REA6080
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Daca ti-ai descoperit recent pasiunea pentru pictura si/sau desen iti recomandam aceasta Trusa pictura mixta 108 piese+sevalet de la Royal & Langnickel, un kit complet care iti ofera posibilitatea de a explora diferite texturi ale vopselelor, de a te juca cu intensitatea culorilor si de a gasi in final tehnica potrivita stilului tau.

O pictura este o imagine (opera de arta) creata folosind pigmenti (culoare) pe o suprafata, cum ar fi hartia sau panza. Pigmentul poate fi intr-o forma umeda, cum ar fi vopseaua, sau o forma uscata, cum ar fi pastelurile.

Pictura si-a facut aparitia inca din perioada preistorica, fiind prezenta in zilele noastre sub diferite forme. Pe langa bogatiile culturale aduse lumii, aceasta forma de arta a demonstrat ca poate aduce beneficii nebanuite si te ajuta sa te dezvolti intelectual, emotional si chiar fizic!

Pictura si desenul se potrivesc oricui. Fie ca pictezi momente din viata ta, lucruri de care esti pasionat, peisajele din jurul tau sau ceva abstract, Trusa pictura mixta 108 piese+sevalet de la Royal & Langnickel iti ofera instrumentele necesare pentru pentru a putea sa le exprimi.

Trusa pictura mixta 108 piese+sevalet de la Royal & Langnickel Trusa pictura mixta 108 piese+sevalet contine: 1 sevalet cu spatii de depozitare, 18 creioane colorate, 12 creioane grafit, 12 uleiuri pastelate baton, 9 pensule (3 pensule Gold Taklon, 3 pensule White Bristle, 3 pensule Black Taklon), 3 cutite din plastic pentru pictura, 1 paleta plastic pentru amestecarea culorilor, 12 foi pentru diferite tipuri de vopsea, 1 tabla de panza, 12 vopsele acril tub (12ml/tub), 12 uleiuri tub (12m/tub), 12 acuarele tub (12ml/tub), 1 paleta lemn pentru amestecarea culorilor, 1 ascultitoare, 1 radiera

  • Dimensiuni pachet: 40.32 x 29.53 x 16.19 cm
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!