Ulei reparator pentru par cu extract de cocos Ayumi 150ml

60Lei

Ulei reparator pentru par cu extract de cocos Ayumi 150ml

Cod: 5025042027575
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Ulei reparator pentru par cu extract de cocos, Ayumi, 150ml

Uleiul restructurant pentru par ofera ultra-hidratare pentru a hrani si aranja cu usurinta parul uscat si aspru. Extractul de cocos, de seminte de strugure, ricinul, uleiul de masline si de migdale sunt combinate cu vitamina E pentru a calma pielea scalpului si pentru a hrani cuticulele de par, iar extractele de Brahmi si Amla, bogate in antioxidanti, contin cantitati mari de vitamina C, care ofera textura si stralucire parului.

Ulei de ricin

Ideal pentru a trata arsurile solare, hranind pielea, uleiul de ricin este effcient pentru combaterea ridurilor si pentru a lupta impotriva radicalilor liberi. Ricinul are proprietati antibacteriene care curata pielea si elimina acneea.

Susan

Un puternic antiinflamator, susanul este folosit si pentru a echilibra cantitatea de zahar din organism, tratand artrita si ajutand la vindecarea ranilor si arsurilor. Hraneste in profunzime si este bogat in antioxidanti.

Ulei de cocos

Avand proprietati calmante pentru piele si administrat intern, uleiul de cocos imbunatateste nivelul colesterolului bun din organism, protejand pielea, parul si dintii. Este cel mai eficient si hidratant compus din produsele pentru ingrijirea pielii.

Lemn de santal

Bogat in proprietati antiinflamatorii, eficient pentru eliminarea acneei si a punctelor negre datorita calitatilor antibacteriene, lemnul de santal hidrateaza pielea si o protejeaza impotriva razelor daunatoare ale soarelui.

Mod de folosire

Uleiul de cocos se solidifica la temperaturi scazute. Incalzeste putin si ai grija sa nu ajunga la o temperatura prea ridicata.

Maseaza uleiul pe scalp pentru 15-20 de minute, apoi aplica pe toata lungimea parului. Lasa sa actioneze cel putin 45 de minute sau peste noapte, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Apoi spala si clateste parul normal.

Ingrediente: Olea Europaea (Olive) Oil, Cocos Nucifera (Organic Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Ricinus Communis (Castor) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Pelagonium Graveolens (Geranium) Oil, Helianthus Annus Seed Oil, Centella Asiatica (Brahmi) Extract, Phyllanthus Emblica (Amla) Extract, Tocopherol (Vitamin E), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Eugenol, Geraniol, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, Citronellol, Farnesol, Limonene, Linalool.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!