Kit accesorii pentru nebulizator Air Stylo

Cod: PIC02009378000000
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite
Kit accesorii Air Stylo: se potriveste cu aparatele de aerosoli cu micro compresor din gama PiC Solution Air Stylo. Acest kit accesorii inculde in componenta urmatoarele : cupa de nebulizare, masca copii, masca adulti, piesa bucala, tub de conectare din PVC, 5 filtre pentru nebulizator.
CUPA DE NEBULIZARE CU FLUX REGLABIL : eficienta tratamentului cu aerosoli depinde de calitatea difuziei medicamentului prin tractul respirator. Cupa de nebulizare are un rolesential in crearea particulelor cu un diametru optim pentru terapie, asigurand astfel un tratament rapid si uniform. Cupa de nubulizare cu flux reglabil a nebulizatorului Air Stylo permite reglarea debitului de aerosoli catre plamani, creand o dimensiune a particulei mai mica sau mai mare, in functie de tratamenul recomandat de medicul dvs. Astfel, veti scuti investitia intr-un al 2-lea aparat de aerosoli sau chiar a unui kit separat.
 
Modalitate de utilizare kit accesorii Air Stylo:
Deschideti cupa de nebulizare prin desurubarea capacului, turnati in aceasta medicamentul si/sau solutia salina conform dozei recomandate de medicul dvs., fara a depasi gradatia mentionata pe recipient ; inchideti cupa de nebulizare (vezi imaginile din instructiunile aflate in interiorul cutiei).
 
Conectati cupa de nebulizare la tub, apoi aplicati accesoriile potrivite terapiei la cupa : masca adulti sau copii sau piesa bucala. Conectati tubul la aparat. Daca aveti dubii, intrebati medicul dvs. ce accesorii sunt destinate tratamentului dvs.
 
INTRETINEREA SI CURATAREA ACCESORIILOR : ATENTIE ! Nu fierbeti mastile. Clatiti accesoriile (masca, piesa bucala si tub) cu apa calduta, sub debitul robinetului. Dezinfectati toate accesoriile care intra in contact cu pacientul, utilizand alcool denaturat (alcool sanitar). Uscati accesoriile cu atentie inainte de a le reconecta la aparat. Depozitati nebulizatorul si accesoriile intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina directa a soarelui.
 
Nu utilizati pentru curatare substante chimice inflamabile, benzen, diluanti sau alte substante inflamabile.
 
Continut kit accesorii Air Stylo: 1 cupa de nebulizare cu flux reglabil, 1 masca pentru copii, 1 masca pentru adulti, 1 tub conectare din PVC, 1 piesa bucala, 5 filtre pentru nebulizator.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!