Tensiometru digital Pic Solution pentru brat Maxi Rapid

317Lei

Tensiometru digital Pic Solution pentru brat Maxi Rapid

Cod: PIC02022535000000
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Tensiometru digital de brat automat PiC Solution MAXI Rapid: un aparat validat clinic – precizie si repetabilitate deosebite, demonstrate prin testari independent efectuate de institute specializate si medici acreditati.

Acest aparat foloseste metoda oscilometrica pentru a masura tensiunea arteriala. Masurarea se efectueaza deja din faza de umflare a mansetei. Tensiometrul PiC Solution MAXI Rapid a fost validat clinic conform protocolului E.S.H (Societatea Europeana de Hipertensiune), ca o garantie a acuratetii si preciziei sale.

Pentru a obtine masuratori exacte ale tensiunii arteriale la domiciliu, este esentiala utilizarea exclusiva a dispozitivelor de masurare a tensiunii aprobate clinic. Prin ”Validare Clinica” ne referim la un proces standardizat al carui scop este certificarea preciziei si fiabilitatii dispozitivelor de masurare a tensiunii arteriale.

Utilizarea regulata a tensiometrului va permite sa va monitorizati in mod continuu tensiunea, dar aceasta monitorizare nu trebuie sa inlocuiasca vizitele regulate la medicul dvs. Masurarile tensiunii arteriale determinate cu acest aparat sunt echivalente cu cele obtinute de un cadru medical specializat, care utilizeaza metoda mansetei/ascultarii cu stetoscopul, in limitele prescrise de Protocolul International (Validarea E.S.H.). Acest tensiometru digital de brat este destinat atat utilizarii casnice cat si utilizarii profesionale de catre medici.

Continutul pachetului:

Tensiometru digital de brat PiC Soltution, manseta M-L, baterii 4xAAA, manuale de utilizare in limba romana, geanta de transport, certificat garantie 3 ani

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!