Termometru digital Minut cu varf flexibil - masurare in 10 secunde

22Lei

Termometru digital Minut cu varf flexibil - masurare in 10 secunde

Cod: TMDTF
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-9+ ani
Pentru: Baieti si Fetite

Instructiuni de folosire

Inainte de folosire dezinfectati varful cu un tampon de vata si spirt. Pentru a-l deschide apasati butonul ON/OFF de langa ecran, un bip scurt va indica faptul ca termometrul este operational. In acelasi timp va face o autoverificare, iar ecranul va avea toate segmentele digitale deschise. Cand pe ecran vor aparea literele ‘Lo’ si gradele ℃sau ℉  vor clipi termometrul va putea fi folosit. Daca temperatura ambientala este sub 32℃sau 89,6℉ecranul va arata “Lo℃”sau “Lo℉”, iar daca valoarea temperaturii este peste 42℃sau 107,6℉ pe ecran va aparea “Hi℃”sau “Hi℉”. In timpul masurarii temperaturii sunt afisate valorile masurate pe ecran dar clipind. Masurarea temperaturii este completa cand ecranul arata o valoare masurata constanta. Valoarea temperaturii este constanta daca temperatura nu creste cu mai mult de 0,1℃timp de 4 secunde. In momentul atingerii unei temperaturi constante se va auzi un bip de patru ori si “℃” sau “℉”nu vor mai clipi. Tineti cont ca acest termometru este conceput sa masoare maximum (ex. : temperatura poate creste daca masurarea acesteia continua dupa bip). Acest lucru este specific masuratorilor facute in zona axilara. Cand masurarea este completa opriti termometrul de la butonul ON/OFF. Daca nu il opriti termometrul are functie de oprire automata si se va opri singur in 10 minute.
Functia de memorare
Deschideti termometrul, se va auzi un bip scurt. In acelasi timp va face o autoverificare, iar ecranul va avea toate segmentele digitale deschise. Dupa verificare ultima valoare masurata va aparea automat pe ecran timp de 2 secunde. Valoarea este rescrisa numai de alta valoare masurata.
Modul de masurare al  temperaturii       
Este important de stiut ca temperatura corpului uman  depinde de locul in care se face masuratoarea de aceea locul in care se face masurarea temperaturii trebuie sa fie acelasi.
Masurarea temperaturii rectal
Aceasta metoda este cea mai buna din punct de vedere medical deoarece este cea mai apropiata de temperatura interna.Varful termometrului trebuie intrudus usor in rect (maximum 2 cm). Timpul de masurare este de aproximativ 9 pana la 11 de secunde.
Masurarea temperaturii axilar
La masurarea temperaturii axilare pot exista diferente cuprinse intre 0,5℃pana la 1,5 ℃fata de masurarea rectala a temperaturii. Masurarea temperaturii prin aceasta metoda dureaza intre 23 si 29 de secunde. De retinut ca masurarea exacta nu este obtinuta daca spre exemplu zona axilara a fost in prealabil racorita, in acest caz recomandam extinderea timpului de masurare a temperaturii spre 5 minute.
Masurarea temperaturii oral
In cavitatea bucala exista zone diferite de temperaturi. Ca regula generala temperatura din cavitatea bucala este cu 0,3℃pana la 0.8℃mai scazuta decat temperatura rectala. Pentru a va asigura ca temperatura este cat mai corecta puneti varful termometrului in dreapta sau in stanga bazei limbii. Varful termometrului trebuie sa aibe contact permanent cu pielea in timpul masurarii, tineti gura inchisa in timpul masurarii si respirati pe nas. Nu mancati sau beti inainte de masurarea temperaturii. Timpul de masurare este intre 15 pana la 19  secunde.
Nota: Producatorul recomanda masurarea temperaturii rectal si va sfatuieste ca dupa semnalul sonor sa prelungiti durata de masurare cu 3 minute.
Curatarea si dezinfectarea
Cel mai bun mod de a curata varful termometrului este cu dezinfectant (alcool 70%).Termometrele rezistente la apa pot fi scufundate in apa calduta sau solutie dezinfectanta in nici ocircumstanta nu procedati la fel cu modelele care nu sunt rezistente la apa.
Atentie!
nu puneti termometrul in contact cu apa fierbinte
nu il expunti temperaturilor inalte sau in lumina directa a razelor solare
nu scapati termometrul nu este rezistent la socuri sau impact
nu indoiti sau deschideti aparatul exceptand zona compartimentului bateriei
nu curatati termometrul cu dizolvanti, gaz sau benzina doar cu apa curata sau dezinfectant
nu tineti termometrele rezistente la apa sub apa peste mai mult de 30 de minute
termometrele sunt compuse din parti mici (bateria si compartimentul bateriei) care pot fi inghitite de copii de aceea nu lasati copii nesupravegheati cu termometrul.
evitati indoirea vafului termometrului la mai mult de 45 de grade
daca temperature ambientului este peste 35℃sau 95℉ introduceti varful termometrului in apa rece timp de 5 – 10 secunde inainte de masurarea temperaturii.
la febra persistenta, in special la copii, contactati medical!
Date tehnice
Tip: temometru maximal
Arie de masurare: 32,0 ~ 42,0℃/ 89,6 ~ 107,6℉
Acuratete: +/-0,1℃/0,2℉(32,0 ~ 42,0℃/ 89,6 ~ 107,6℉)
                    +/-0,2℃/0,4℉peste gradatie
Temperatura la depozitare si transport: (-25 ~ 55)℃, ≤95%RH
Temperatura ambientala la folosire: 5 ~ 35℃, ≤80%RH
Diviziune minima: 0,1℃/0,1℉
Tip baterie: Alkalina pe baza de magneziu tip LR41, 1,5V. Durata de viata 100 de ore de functionare continua.
Greutate: Aproximativ 12g
Garantie 2ani
 



Review-uri (3 review-uri)
Rating produs:
Bun conform 3 review-uri
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Ordoneaza dupa:
Burduta Georgiana Maria Valu Lui Traian 23 Ianuarie 2020
ACHIZITIE VERIFICATA

Mmm...

C-am scurt si gros ..tinand cont ca mai am unul in genul acesta si e mult mai subtire si mai lung deci mai usor de folosit si mai comod,...deci nu cred ca il voi folosi! Dar pt cine se impaca cu acest format el este ok functioneaza bine
Fara comentarii
Consideri acest review util?
Rastasan Mihai Cluj-napoca 04 Mai 2018
ACHIZITIE VERIFICATA

...

Masoara intradevar rapid, precizia pare ok.
Fara comentarii
1 utilizator considera acest review util
Oprita Alina Pojogeni 21 August 2017
ACHIZITIE VERIFICATA

Foarte bun!

Este rapid si eficent.
Fara comentarii
1 utilizator considera acest review util
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!